Lustrumbijeenkomst

Op dinsdag 7 maart 2017 vieren we een lustrum! We komen samen voor de vijftiende keer al weer. Reden voor een feestje en reden om het iets anders te doen dan anders met een kennismarkt. We hopen op uw komst.

Beste bondgenoot,

Graag nodigen wij u uit voor de VIJFTIENDE bijeenkomst van het Bondgenootschap voor Geletterdheid. Op dinsdag 7 maart 2017 hopen we weer veel betrokken bondgenoten te mogen begroeten bij IBN, Hockeyweg 5 in Uden. Om 19.00 uur starten we (inloop vanaf 18.45 uur). Het programma loopt tot 21.30 uur. Daarna drinken we nog een borreltje.

Vijftien bijeenkomsten vinden wij een hele prestatie. Dat willen we vieren. Om dit te doen willen we een kennismarkt organiseren. Wilt u de bondgenoten laten weten wat u bezighoudt of waar u speciale kennis over hebt? Stuur dan een mailtje naar Harm (hzutphen@ibn.nl ) en vraag een kraampje aan.

Op onze feestelijke avond zal gedeputeerde Henri Swinkels het eerste exemplaar in ontvangst nemen van het boekje “Lokale Liefde”. Een uitgave van Stichting Lezen en Schrijven waarin schrijvers en cursisten uit Noordoost Brabant de krachten hebben gebundeld om hun ervaringen op papier te zetten. Ook Maarten Gielen, algemeen directeur van IBN, zal ons toespreken.

U bent van harte welkom. Neem vooral ook iemand mee; samen weten we meer.

Wilt u uzelf (en uw gast) vooraf aanmelden bij Karel Thönissen? Graag per mail: thoenissen@garabit.nlDan weten we op hoeveel bondgenoten we kunnen rekenen.

Tot ziens op 7 maart!


Met vriendelijke groet,


Marian Janssen (‘Zet een Punt…’)
Harm van Zutphen (IBN)
Karel Thönissen (De Tekstgarage)