Op 17 maart is er een Benefiet "Leven Lang Leren" voor de Stichting ABC.

We kennen de Stichting ABC als een stichting die zich actief inzet om zoveel mogelijk laaggeletterden nieuwe kansen te geven door ze aan te spreken en door te verwijzen naar taaltrajecten.

Een aantal van jullie weet, dat ik me al jaren inzet voor het thema "Leven Lang Leren". Daarom heb ik samen met iemand van deze sector de handen ineengeslagen en organiseren we op 17 maart een Benefiet "Leven Lang Leren" voor de Stichting ABC. We kennen de Stichting ABC als een stichting die zich actief inzet om zoveel mogelijk laaggeletterden nieuwe kansen te geven door ze aan te spreken en door te verwijzen naar taaltrajecten. De ambassadeurs die zich daar sterk voor maken doen fantastisch werk en dat waarderen we zeer. Daarom een Benefiet "Leven Lang Leren", waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting ABC. Dit om aandacht te geven aan hun tomeloze inzet en goede werk en hen een steuntje in de rug te bieden. Tijdens het benefiet zal ook een korte onderzoeksbundel worden uitgereikt, waarin de meest recentelijke inzichten van onderzoek omtrent laaggeletterdheid vanuit de Vrije Universiteit Brussel en Maastricht University worden beschreven.

Riv Moryz & Band zal tijdens het benefiet een set spelen van haar nummers die nu deels in een Nederlands jasje zijn gestoken!

U kunt uw kaarten reserveren via info@arteduc.nl, Zie onderstaande uitnodiging.